Lisa er uflink!

Halla, Maddepadde her! Jeg har prøvd å snakke til henne, men så lenge hun ikke hører - tar jeg saken i egne hender! Rett og slett, fordi jeg er driiiiit lei av å se bloggen til Lisa tom. Det er bare irriterenes å se på, heheha.

Hun lar bloggen stå tom i flere dager, noe som irriterer meg og sikkert noen andre. Spesielt når du leser bloggen, vil du lett irritere deg over at bloggeren ikke blogger. Helt ærlig, hun har ikke gitt meg tillatelse til dette engang, så man kan trygt si jeg utfordrer skjebnen litt nå. Det ender vel med at hun slår meg på skolen eller noe. Sparker meg, biter meg, eller gud vet hva. 

Lisa er en veldig rar person, det kan jeg si. Hun er noe for seg selv. Jeg ble kjent med henne da hun kom til Løten for noen år siden. Hun begynte å syvende klasse, med oss andre. Og tro meg guys - den jenta.. den jenta var EMO. Yeah, I said it! Lisa gikk ikke i annet enn svarte klær, og håret hennes var mørkebrunt og tuppert opp til taket. Og hu hang rundt med de rareste folk. Noe som sikkert var for å se hvordan forskjellige personer i klassen var. 

Jeg har kjent Lisa i rundt 3 år nå, og har erfart mange sider av henne. Den omtenksomme, den sure, den morsomme, den blide, den nedbrutte og den energifulle - ikke minst! Hahhaeha, men det er sånn hu er. Og i mine øyne, er hun en struts. Jeg vet ikke hvorfor, men iblant minner hun meg om en struts, eller en høne. Kanskje en barbert lama eller noe. Hun har en god tendens til å falle, tryne, og være i ubalanse. Kanskje det er derfor? Hun lager også de merkligste lyder da hun skal prøve å være morsom, eller om hu blir sjokkert over noe. HEHEHH, hu er ikke morsom. Hu bare tror det. Jeg ler aldri med henne, jeg ler bare av henne. Bare sånn for å være litt ærlig liksom. Haeah. 

UANSETT LISA, jeg syntes du burde blogge nå. Jeg håper du er klar over at jeg nesten fikk lyst til å sitte her i flere timer å skrive om dine flaueste historier? OG DET TIL PUNKT OG PRIKKE!! Såeh.. blogg du søta.

Én kommentar

Susi - Min lille verden <3

08.nov.2011 kl.22:25

Hahahah♥

Skriv en ny kommentar

hits